Mijn visie en waarden

Mensen laten stralen en het leven te creëren wat ze het diepste wensen, daar krijg ik energie van! 

Dankbaarheid – dankbaar zijn voor hebben van jouw leven.

Vertrouwen – vertrouw jij jezelf?

Kwetsbaarheid – laten we alle maskers afzetten?

Eren –  kies je voor jezelf of is de ander belangrijker? 

Toelating – mogen alle emoties, gedachten en gevoelens er zijn?

Dankbaarheid – ben jij dankbaar voor je lichaam en je leven?

 

Liefs Kim Nadinde

Er is niks krachtiger dan jouw keus!

Over mij

Ik weet dat mijn keuze mijn realiteit creëert.

Opgroeiende in een wereld die ik niet begreep. Waar de mensen vooral  spraken vanuit het hoofd terwijl hun lichaam mij iets anders vertelde. Is er altijd een keuze. Via haptonomie leerde ik op jonge leeftijd al dat ook mijn lichaam kon spreken zonder woorden. En ik het vermogen bezit om daar naar te handelen.

In 2011 na het overlijden van mijn moeder is er een nog dieper verlangen ontstaan naar meer gezondheid op alle lagen, balans en eenheid van het leven. Vol verwondering naar het vrouwenlichaam, haar wijsheid en het zelfhelende vermogen heb ik mijn eigen lichaam hersteld. En ben ik mijn praktijk gestart voor meer bewustzijn en levensvreugde. 

Vanuit mijn ervaring en verschillende opleidingen (Natuurvoeding, Zijnsgericht energetisch therapeut, Systemisch coachen ) weet ik vanuit een open staat van ‘zijn’ een veilige ruimte te creëren, waar heling tot in de kern gemakkelijk doorgang vinden. Ik werk hierbij met:

– vragen naar vrijheid

– Innerlijk kindwerk en systemisch werken ( Familieopstellingen )

– Lichaamsoefeningen en energetische healing   ( Reiki,

Acces Bars ) 

 

Ik zie ongemak als kleine cadeautjes en informatie die getransformeerd willen worden. 

 

 

 

 

  

“Neem jij de verantwoordelijkheid voor je eigen levensgeluk?”

Over mij

 

Ik weet dat mijn keuze mijn realiteit creëert. 

Opgroeiende in een wereld die ik niet begreep. Waar de mensen vooral  spraken vanuit het hoofd terwijl hun lichaam mij iets anders vertelde. Is er altijd een keuze. Via haptonomie leerde ik op jonge leeftijd al dat ook mijn lichaam kon spreken zonder woorden. En ik het vermogen bezit om daar naar te handelen.

In 2011 na het overlijden van mijn moeder is er een nog dieper verlangen ontstaan naar meer gezondheid op alle lagen, balans en eenheid van het leven. Vol verwondering naar het vrouwenlichaam, haar wijsheid en het zelfhelende vermogen heb ik mijn eigen lichaam hersteld. En ben ik mijn praktijk gestart voor meer bewustzijn en levensvreugde.  

Vanuit mijn ervaring en verschillende opleidingen (Natuurvoeding, Zijnsgericht energetisch therapeut, Systemisch coachen ) weet ik vanuit een open staat van ‘zijn’ een veilige ruimte te creëren, waar heling tot in de kern gemakkelijk doorgang vinden. Ik werk hierbij met:

– vragen naar vrijheid

– Innerlijk kindwerk en systemisch werken ( Familieopstellingen )

– Lichaamsoefeningen en energetische healing   ( Reiki,

Acces Bars ) 

 

Ik zie ongemak als kleine cadeautjes en informatie die getransformeerd willen worden. 

 

“Neem jij de verantwoordelijkheid voor je eigen levensgeluk?”

Mijn visie en waarden

Mensen laten stralen en het leven te creëren wat ze het diepste wensen, daar krijg ik energie van! 

Vertrouwen – vertrouw jij jezelf?

Kwetsbaarheid – Laten we alle maskers afzetten?

Eren – kies je voor jezelf of is de ander belangrijker?

Toelating – mogen alle emoties, gedachten en gevoelens er zijn?

Dankbaarheid – ben jij dankbaar voor je lichaam en je leven?

 

Liefs Kim Nadinde

Er is niks krachtiger dan jouw keus!

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900