DARE TO CHANGE coaching traject

Waar leef jij voor? 
Waar krijg je energie van?
Als je alles zou mogen kiezen, wat is dat dan?

Durf jij anders te zijn? En ben je moedig genoeg om te veranderen? 
Wil je je innerlijke leiderschapskracht versterken?
Wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen?
Dan is het DARE TO CHANGE coaching traject de volgende stap.

In dit traject staat jouw werk of werkend leven centraal. Je krijgt meer inzicht in jezelf, jouw drijfveren en jouw visie op je werk. Wat zijn je ambities en dromen? Als je jarenlang niet hebt stilgestaan bij wat je zegt, denkt en doet, ben je je daar niet meteen binnen een dag bewust van. Kun je dan wel snel resultaat merken als je eenmaal begint? Zeker weten! Beginnen is de eerste stap naar verandering.

Voor een periode van 6 maanden kijken we samen naar waar je jezelf vaak onbewust vastzet. Je leert oude patronen loslaten, nieuwe inzichten toe te laten en te veranderen wat anders kan, door anders te kiezen en vooral door anders te DOEN. Samen creëren we een leven waarvoor jij iedere dag blij wilt opstaan. Terug naar binnen om vervolgens in balans en met nieuwe energie aan de slag te gaan! Op een nieuwe manier verbinding maken met jezelf, om vervolgens een vernieuwde verbinding aan te gaan met je werk en privéleven.

Soms moet je jezelf helemaal verliezen om weer thuis te kunnen komen bij jezelf. Stevig met beide benen op de grond om een nieuwe toekomst tegemoet te gaan. Versterk je innerlijke kracht!

Spreekt dit je aan? En wil je serieus wat veranderingen aanbrengen in je leven? Heb je zin om samen met mij een magisch leven in overvloed te creëren? Winstgevend ondernemerschap met betere persoonlijke en zakelijke resultaten. Dan gaan we drie maanden, om de twee weken (6x) samen op ontdekking om je meer in je kracht te zetten en meer magie toe te laten. En doorlopende online coaching voor al jou vragen. Ben je bereid om succesvol te zijn in jouw leven?

Laten we het leven creëren waarvan je altijd al hebt gedroomd, voor een investering van € 750,- excl. BTW

 Voor werkgevers kan een coachtraject worden ingezet voor loopbaanontwikkeling, competentieontwikkeling of ziekteverzuimpreventie. 

.

Inspireer jezelf

zoals jij anderen

inspireert.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900