Mijn visie en waarden

Mensen laten stralen en het leven te creëren wat ze het diepste wensen, daar krijg ik energie van! Persoonlijke ontwikkeling , leren, genieten en ontdekken.

Dankbaarheid – dankbaar zijn voor hebben van jouw leven.

Vertrouwen – vertrouw jij jezelf?

Kwetsbaarheid – laat jij jezelf echt zien?

Eren –  kies je voor jezelf of is de ander belangrijker? 

Toelating – mogen alle emoties, gedachten en gevoelens er zijn?

Dankbaarheid – ben jij dankbaar voor je lichaam en je leven?

 

Ik zie ongemak als kleine cadeautjes en informatie die getransformeerd mogen worden. 

Liefs Kim Nadinde

Er is niks krachtiger dan jouw keus!

Over mij

Ik weet dat mijn keuze mijn realiteit creëert, maar leven vanuit keuze was het niet altijd…

Ik groeide op in een wereld die ik niet begreep. De mensen spraken, maar hun lichaam vertelde mij iets anders. Ik trok mijn muren omhoog om niet overweldigt te worden van alles wat ik voelde. Ik werkte als manager in het bedrijfsleven vooral vanuit mijn hoofd, deed wat er van mij verwacht werd en was weinig aanwezig in mijn lichaam. Van jongs af aan had ik geleerd om alles wat met pijn & verdriet te maken had uit de weg te gaan. 

In 2011, een paar weken na de geboorte van mijn dochter, overleed mijn moeder aan kanker. Mijn gevoelens en emoties kon ik niet langer onderdrukken. Mijn lichaam begon zoveel pijn te doen, hier moest ik wel naar luisteren. Ik kreeg de diagnose Endometriose, een chronische ziekte in mijn buik die mijn hele menstruatiecyclus in de war schopte. Een ziekte die extreme pijn deed door de diepe verklevingen en cystes op meerde organen. Ik was geschokt en mijn lijf was gestrest, in de rouw, gespannen en ik stond op overlevingsstand.  Ook de depressieve gedachten kon ik niet meer negeren, dit was het moment dat ik niet anders kon dan alles uit mijn handen te laten vallen. Ik maakte een belangrijke keuze waardoor ik nu een rijk en dankbaar mens ben. Naast de reguliere aanpak zoals een zware operatie, koos ik er ook voor om de alternatieve zorg te leren kennen. En daarvoor moest ik aanwezig zijn met mijn diepe verdriet, pijn, trauma en beperkende overtuigingen. Meer lichaamsbewust zodat ik mezelf kon bevrijden van geblokkeerde rouw, schuldgevoelens, schaamte, angst, boosheid, vermoeidheid EN vrij van endometriose pijn & ongemak, met nu een prachtige natuurlijke cyclus. Ik ben een totaal nieuwe wereld ingestapt, met een liefdevolle Ja voor het leven. 

Vanuit mijn ervaring en verschillende opleidingen (Natuurvoeding, Zijnsgericht energetisch therapeut, Vernieuwend coachen, Reiki en Access Consiousness) weet ik vanuit een open staat van ‘zijn’ een veilige ruimte te creëren, waar veranderingen gemakkelijk doorgang hebben. Ik werk hierbij met:

– vragen naar vrijheid

– toegang tot zijnsgerichte energie en bewustzijn

– Innerlijk kindwerk en systemisch werken

– Lichaamsoefeningen en zachte aanraking op handen, voeten en hoofd ( Acces Bars ). 

 

 

“Neem jij de verantwoordelijkheid voor je eigen levensgeluk?”

Over mij

sIk weet dat mijn keuze mijn realiteit creëert, maar leven vanuit keuze was het niet altijd…

Ik groeide op in een wereld die ik niet begreep. De mensen spraken, maar hun lichaam vertelde mij iets anders. Ik trok mijn muren omhoog om niet overweldigt te worden van alles wat ik voelde. Ik werkte als manager in het bedrijfsleven vooral vanuit mijn hoofd, deed wat er van mij verwacht werd en was weinig aanwezig in mijn lichaam. Van jongs af aan had ik geleerd om alles wat met pijn & verdriet te maken had uit de weg te gaan. 

In 2011, een paar weken na de geboorte van mijn dochter, overleed mijn moeder aan kanker. Mijn gevoelens en emoties kon ik niet langer onderdrukken. Mijn lichaam begon zoveel pijn te doen, hier moest ik wel naar luisteren. Ik kreeg de diagnose Endometriose, een chronische ziekte in mijn buik die mijn hele menstruatiecyclus in de war schopte. Een ziekte met extreme pijn door de diepe verklevingen en cystes op meerdere organen. Ik was geschokt en mijn lijf was gestresst, in de rouw, gespannen en ik stond op overlevingsstand.  Ook de depressieve gedachten kon ik niet meer negeren, dit was het moment dat ik niet anders kon dan alles uit mijn handen te laten vallen. Ik maakte een belangrijke keuze waardoor ik nu een rijk en dankbaar mens ben. Naast de reguliere aanpak zoals een zware operatie, koos ik er ook voor om de alternatieve zorg te leren kennen. Daarvoor moest ik aanwezig zijn met mijn diepe verdriet, pijn, trauma en beperkende overtuigingen. Meer lichaamsbewustzijn was nodig om mezelf te bevrijden van geblokkeerde rouw, schuldgevoelens, schaamte, angst, boosheid, vermoeidheid EN vrij van endometriose pijn, met nu een prachtige natuurlijke cyclus. Ik ben een totaal nieuwe wereld ingestapt, met een liefdevolle Ja voor het leven. 

Vanuit mijn ervaring en verschillende opleidingen (Natuurvoeding, Zijnsgericht energetisch therapeut, Vernieuwend coachen, Reiki en Access Consiousness) weet ik vanuit een open staat van ‘zijn’ een veilige ruimte te creëren, waar veranderingen gemakkelijk doorgang hebben. Ik werk hierbij met:

– vragen naar vrijheid

– toegang tot zijnsgerichte energie en bewustzijn

– Innerlijk kindwerk en systemisch werken

– Lichaamsoefeningen en zachte aanraking op handen, voeten en hoofd ( Acces Bars ). 

 

“Neem jij de verantwoordelijkheid voor je eigen levensgeluk?”

Mijn visie en waarden

Mensen laten stralen en het leven te creëren wat ze het diepste wensen, daar krijg ik energie van! Persoonlijke ontwikkeling , leren, genieten en ontdekken.

Vertrouwen – vertrouw jij jezelf?

Kwetsbaarheid – laat jij jezelf echt zien?

Eren – kies je voor jezelf of is de ander belangrijker?

Toelating – mogen alle emoties, gedachten en gevoelens er zijn?

Dankbaarheid – ben jij dankbaar voor je lichaam en je leven?

Ik zie ongemak als kleine cadeautjes en informatie die getransformeerd mogen worden. 

Liefs Kim Nadinde

Maak van je pijn 

en verdriet

je kracht

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900