keuze kracht traject

Waar leef jij voor? 
Waar krijg je energie van? 
Als je alles zou mogen kiezen, wat is dat dan?

Ben je bereidt om een commitment aan te gaan met jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling?  
Wil je je innerlijke leiderschapskracht versterken?
En wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen?
Dan is dit het moment om tijd vrij te maken voor je persoonlijke ontwikkeling.

Een traject ingaan samen met mij zal veel verandering met zich meebrengen, zeker wanneer je bereidt bent om jezelf helemaal te laten zien. Zowel zakelijk als privé zal je leren hoe je jezelf in balans brengt, hoe het is om meer voor jezelf te kiezen, grenzen aan te geven en hiermee een ander uit te dagen om in zijn of haar potentieel te stappen. Een nieuwe wereld te creëren vanuit het koninkrijk van WIJ. Ik nodig je uit om vanuit innerlijk leiderschap een bijdrage te zijn. We werken met alle lagen, gedachten , gevoelens & emoties en je fysieke lichaam wat samen krachtige resultaten biedt. Beginnen en kiezen voor jezelf zijn de eerste stappen naar verandering.

Voor een periode van 3 maanden kijken we naar waar je jezelf vaak onbewust vastzet. Je leert oude patronen te doorzien, nieuwe inzichten toe te laten en vrij te laten wat niet meer voor je werkt. Samen creëren we een leven waarvoor jij iedere dag blij wilt opstaan. Terug naar binnen om vervolgens in balans en met nieuwe energie aan de slag te gaan! Verbinding maken met jezelf door middel van hoofd, hart en buik met elkaar te verbinden, om vervolgens een vernieuwde relatie aan te gaan met je werk en privéleven. Versterk je innerlijke zachte kracht! En leer gemakkelijker keuzes te maken voor jezelf en voor het grotere geheel. 

Spreekt dit je aan? En ben je bereidt om anders naar jezelf te kijken? Dan gaan we samen op ontdekking. Met doorlopende online coaching voor al jou vragen. Ik spreek hierbij de verantwoordelijkheid aan om ieder moment van de dag bewust aanwezig te zijn en aan te kijken wat gezien wilt worden om te kunnen veranderen. Ben je bereid om gelukkig en succesvol te zijn in jouw leven?

Laten we het leven creëren waarvan je altijd al hebt gedroomd.

Voor werkgevers kan een keuze kracht traject worden ingezet voor het persoonlijk ontwikkelingsplan binnen uw organisatie, voor loopbaanontwikkeling, competentieontwikkeling, ziekteverzuimpreventie en/of ter voorkoming van burn-out en stress gerelateerde ziekten ten gevolgen van geblokkeerde emoties. 

Neem contact op voor een op maat gemaakt voorstel, afgestemd op wat voor jouw belangrijk is. Coachsessies vinden plaats in de praktijk in Alkmaar of online. 

.

Inspireer jezelf

zoals jij anderen

inspireert.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900