Buikkracht coaching

Voor meer rust, gemak & plezier met je lichaam. Leren luisteren naar je innerlijk weten. De natuurlijke verbinding herstellen van je gedachten, gevoelens en je fysieke lichaam. Wanneer we onszelf niet toestaan om de pijn en ongemak te voelen, laten we onszelf ook niet toe om het plezier te ervaren.

Voor vrouwen met klachten als: Menstruatiepijn, PMS, Endometriose, gevoelige darmen, stemmingswisselingen, vermoeidheid, sombere gedachten en/of angsten. Ik nodig je uit te weten dat je weet door samen met mij een zelfonderzoek te starten, d.m.v. vragen naar vrijheid, ontspanningsoefeningen en energetische blokkades op te heffen.

Mijn aanpak raakt meerdere lagen aan, namelijk het denken ( hoofd ), je emoties & gevoelens ( hart ) en je fysieke lichaam ( onderbuik ) wat voor veel positieve verandering zorgt. In onze diepe bekken ligt een innerlijk weten verborgen. Het is tijd om de pijn en het lijden om te zetten naar je unieke kracht. Je leert hoe je makkelijker keuzes kan maken en nieuwe mogelijkheden te zien die vriendelijk zijn voor jouw en je lichaam.

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. Na al 3 sessies stap je een totaal nieuwe wereld in. Tijdens een sessie werk ik met Access Bars en ontspanningsoefeningen. 

 Investering: 399,- traject ( 3 sessies met doorlopende online coaching ) 

 Wat zijn Acces Bars?

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc. Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context. Door deze zachtjes aan te raken, zal je herinneren en ervaren wie je werkelijk bent. 

 De coachsessies vinden plaats in de praktijk in Alkmaar of online.

 

Van Lijden naar Leiderschap over je eigen leven.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900