Innerlijke kracht! Ik nodig jou uit ‘te weten dat je weet’.

Met een no-nonsense aanpak gaan wij samen kijken waarin jij jezelf vaak onbewust vastzet met oude gewoonten, overtuigingen en patronen. Door het verder ontwikkelen van je zelfkennis ga je deze herkennen en erkennen, zodat de verandering al in beweging komt. Als we onszelf niet toestaan om de pijn te voelen, laten we onszelf ook niet toe om het plezier te ervaren. Samen maken we je lichaam vrij van datgene wat je beperkt. 

Mijn aanpak raakt meerdere lagen aan, namelijk psychotherapie, energetische therapie en lichaamswerk. Dit samen heeft een krachtige werking en heeft als resultaat dat je makkelijker keuzes kunt maken. Je leert te kiezen voor jezelf en opnieuw open te staan waar je blij van wordt. Het leven zal gemakkelijker en leuker worden met alles wat er in het leven zich aandient.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Na al 3 sessies stap je een totaal nieuwe wereld in. Tijdens een sessie kan ik gebruik maken van de Access Bars en/of lichaamsgerichte oefeningen. 

Wat is Acces Bars?

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc.. Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context. Door deze zachtjes aan te raken, zal je herinneren en ervaren wie je werkelijk bent. 

Online! Wil je graag onderwerpen ophelderen? Dan kunnen online Innerlijke Kracht Coaching sessies uitkomst bieden om licht te laten schijnen op de gebieden die vastzitten. Laat los wat niet meer voor je werkt of niet van jou is. 

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900