Lichaamsgerichte coaching sessie

 

Ik nodig jou en je lichaam uit ‘te weten dat het weet’.
Met een no-nonsense aanpak gaan wij samen kijken waarin jij jezelf vaak onbewust vastzet met oude gewoonten, overtuigingen en patronen. Door het verder ontwikkelen van je zelfkennis ga je deze herkennen en erkennen, zodat de verandering al in beweging komt.

Mijn aanpak raakt meerdere lagen aan, namelijk psychotherapie, energetische therapie en lichaamswerk. Dit samen heeft een krachtige werking en heeft als resultaat dat je bewuster keuzes kunt maken. Je leert te kiezen voor jezelf en opnieuw open te staan voor innerlijke signalen. Je leert de stroom van het leven te vertrouwen. Ik geef je praktische handvatten om je innerlijk weten tot een bruikbaar instrument te maken dat je kunt toepassen in het dagelijks leven. Ik ben benieuwd hoeveel magie jij kunt creëren! Laten we dat samen ontdekken.

Een privésessie duurt ongeveer 60 minuten, de investering is € 80,- incl. btw. ( Ik raad je aan te investeren in 4 tot 6 sessies )

Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je graag onderwerpen ophelderen rondom werk, privé, liefde, familie, relatie of je gezin? Je weet dat het niet werkt voor je. En het lukt je niet om te veranderen. Dan kan online coaching sessies uitkomst bieden om licht te laten schijnen op de gebieden die vastzitten. Laat los wat niet meer voor je werkt of niet van jou is.

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900