Lichaamsgerichte coaching sessie

 

Ik nodig jou uit ‘te weten dat je weet’. Van binnenuit! 
Met een no-nonsense aanpak gaan wij samen kijken waarin jij jezelf vaak onbewust vastzet met oude gewoonten, overtuigingen en patronen. Door het verder ontwikkelen van je zelfkennis ga je deze herkennen en erkennen, zodat de verandering al in beweging komt. Als we onszelf niet toestaan om de pijn te voelen, laten we onszelf ook niet toe om het plezier te voelen. Samen maken we je lichaam vrij van datgene wat je beperkt. 

Mijn aanpak raakt meerdere lagen aan, namelijk psychotherapie, energetische therapie en lichaamswerk. Dit samen heeft een krachtige werking en heeft als resultaat dat je bewuster keuzes kunt maken. Je leert te kiezen voor jezelf en opnieuw open te staan voor jouw wensen en verlangens. Het leven zal gemakkelijker en leuker worden.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten, de investering is € 80,-  ( Ik raad je aan te investeren in 4 tot 6 sessies )

Online coaching voor al je vragen. Wil je graag onderwerpen ophelderen rondom werk, privé, liefde, familie, relatie of je gezin? Dan kunnen online coaching sessies uitkomst bieden om licht te laten schijnen op de gebieden die vastzitten. Laat los wat niet meer voor je werkt of niet van jou is. Investering: 30 minuten – 40,- 

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900