rouw & verlies coaching

Voor meer rust en verzachting van je pijn en verdriet. Rondom een overlijden is het fijn om naast de praktische zaken die geregeld moeten worden hulp toe te laten om de emoties die vrij komen ook te belichten. Ontspanning is belangrijk om diep gewortelde spanningen, geblokkeerde rouw en verlies vrij te laten. Er wordt ons niet geleerd hoe om te gaan met rouw & verlies. Vaak ligt het verdriet zo diep weggestopt dat je er zelf niet direct bij kunt.

Verlies is aanwezig in vele vormen: overlijden van een dierbare, verlies van een ouder of partner vanwege scheiding, het verlies van het kind zijn, verlies van je baan en/of gezondheid. Het brein verdedigt zich tegen overweldigende ervaringen door zich bijvoorbeeld te dissociëren van het lichaam. Patronen als vluchten, vechten of bevriezen maakt dat mensen met geblokkeerde rouw & verlies vaak zeggen dat ze weinig voelen en zichzelf verachten met destructief gedrag. Alles is beter dan het onder ogen zien en het gevoel toe te laten.

Klachten bij geblokkeerde rouw en verlies zijn: onrust, slapeloosheid, controle verlies, woede-uitbarstingen, onvermogen om liefde te voelen, concentratiestoornissen, leermoeilijkheden, somberte, depressie, angsten en fysiek chronische pijnen. Hoeveel onverwerkt verdriet heb je?

Door het stellen van afgestemde vragen, de energetische therapie en de zachte aanraking en/of lichaamsgerichte oefeningen, verandert en herstelt het lichaam op een natuurlijke manier. De sessies zullen ertoe leiden dat de herinnering in het hoofd, in het lichaam en in het energetische lichaam, haar kracht en emotionele lading verliest. Op een zachte en gemakkelijke manier worden de blokkades opgeheven en laat je de rouw op de diepste lagen vrij.

Een rouw & verlies sessie duurt ongeveer 90 minuten. Na een 3-tal sessies stap je een totaal nieuwe wereld in, veel lichter, krachtiger en vrij van datgene wat je terugtrekt. Na iedere sessie merk je direct een positieve verandering. Ben jij bereidt om de liefde voor het leven opnieuw te ontvangen?

Investering: 399,- traject ( 3 sessies met doorlopende online coaching ) 

Rouw & Verlies coaching zorgt voor extra steun wanneer jij zelf het licht even niet meer ziet. De coachsessies vinden plaats in de praktijk in Alkmaar of online. 

                                                                                      “Je verlies verweven met je innerlijke kracht”.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900