Buikkracht coaching

Voor meer rust, gemak & plezier met je lichaam. Wil je leren luisteren naar wat je onderbuik gevoel je verteld? Een sessie helpt de natuurlijke verbinding herstellen van je gedachten, gevoelens en je fysieke lichaam. Wanneer we onszelf niet toestaan om de pijn en ongemak te voelen, laten we onszelf ook niet toe om het plezier te ervaren.

Voor vrouwen met klachten als: Menstruatiepijn, PMS, Endometriose, gevoelige darmen, stemmingswisselingen, vermoeidheid, sombere gedachten en/of angsten. Ik nodig je uit te weten dat je weet door samen met mij een zelfonderzoek te starten, d.m.v. vragen naar vrijheid, ontspanningsoefeningen en energetische blokkades op te heffen.

Mijn aanpak raakt meerdere lagen aan, namelijk het denken ( hoofd ), je emoties & gevoelens ( hart ) en je fysieke lichaam ( bekken ) wat voor veel positieve verandering zorgt. In onze diepe bekken ligt een innerlijk weten verborgen. Het is tijd om de pijn en het lijden om te zetten naar je unieke sprankelende kracht. Je leert hoe je makkelijker keuzes kan maken en nieuwe mogelijkheden te zien die vriendelijk zijn voor jouw en je lichaam.

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens een sessie werk ik met o.a. met Access Bars, zelfhelende lichaamsprocessen en ontspanningsoefeningen. 

 Investering: 399,- traject ( 3 sessies met doorlopende online coaching ) 

 Wat zijn Acces Bars?

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc. Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context. Door deze zachtjes aan te raken, zal je herinneren en ervaren wie je werkelijk bent. 

 

Lichaamsgerichte coaching

 

Rondom een overweldigende situatie zoals een overlijden, een scheiding of ziekte kan je lichaam intens reageren. Het is fijn om naast de praktische zaken die geregeld moeten worden ook hulp toe te laten om de emoties die vrij komen te belichten. Ontspanning is belangrijk om diep gewortelde spanningen en geblokkeerde energie vrij te laten. Er wordt ons niet geleerd hoe natuurlijk om te gaan met verlies. Soms ligt het verdriet en de pijn zo diep weggestopt dat je er zelf niet direct bij kunt.

Het brein verdedigt zich tegen overweldigende ervaringen door zich bijvoorbeeld te dissociëren van het lichaam. Patronen als vluchten, vechten of bevriezen maakt dat mensen met geblokkeerde rouw & verlies vaak zeggen dat ze weinig voelen en zichzelf verachten met destructief gedrag. Alles is beter dan het onder ogen zien en het gevoel toe te laten. Een vol hoofd, vermoeidheid, woede-uitbarstingen, somberte, fysiek chronische pijnen en onrust zijn kenmerken dat je ergens in vast loopt.

Door het stellen van afgestemde vragen, de energetische therapie en de zachte aanraking en/of lichaamsgerichte oefeningen, verandert en herstelt het lichaam op een natuurlijke manier. Een sessie zal ertoe bijdragen dat de herinnering in het hoofd, in het lichaam en in het energetische lichaam, haar kracht en emotionele lading verliest. Op een zachte en gemakkelijke manier worden de blokkades opgeheven en laat je op de diepste lagen beperkingen vrij.

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. Nu is de ruimte beschikbaar om een totaal nieuwe wereld in te stappen, veel lichter, krachtiger en vrij van datgene wat je terugtrekt. Na iedere sessie merk je direct een positieve verandering. Ben jij bereidt om de liefde voor het leven opnieuw te ontvangen?

Investering: 120,- 

Laat jij jezelf toe om extra steunt te ontvangen wanneer jij zelf het licht even niet meer ziet. De coachsessies vinden plaats in de praktijk in Alkmaar of online. 

                                                                                      “Je verlies verweven met je innerlijke kracht”.

Kim Nadinde Janson

Coaching I Training I Lichaamswerk

      

Klein Nieuwland 21 | 1811 DA Alkmaar | +31641680900